Toont alle 3 resultaten

Aanbieding!
Uitverkocht
29.95 per stuk
Aanbieding!
Uitverkocht
29.95 per stuk
Aanbieding!
Uitverkocht
13.50 per stuk


Boho Armbanden

Boho armbanden zijn sieraden die hippie-achtige elementen en bohemian invloeden bevatten. Ze verwijzen dan ook naar rebellen en kunstenaars. Eigenzinnge mensen dus. Deze sieraden zijn erg kleurrijk en kun je makkelijk met andere sieraden combineren. In de boho stijl zijn er immers geen regels.

Ga voor de Bohemian look deze zomer

Met boho armbanden ben jij overal waar je komt deze zomer een trend! De boho armbanden van Juwelia kenmerken zich door de aparte stijl die bij velen in de smaak valt. Trendy, tijdloos en opvallend. De Bohemian style armbanden zijn een leuke en hippe aanvulling voor je outfit van deze zomer. Want zeg nu zelf, een outfit is nooit compleet zonder een set bijpassende armbandjes. Ben je op zoek naar meer sieraden? Neem dan zeker een kijkje bij onze kettingen, enkelbandjes en oorbellen.

De populairste boho armbanden

Trendy en tijdloos. Zo kun je de armbanden van Juwelia het beste omschrijven. Onze armbanden helpen je om je kenmerkende look te accentueren. Met de modegerichte afwerkingen van hoogglanszilver en goud tot vintage. Met de unieke boho armbanden zul je dit voorjaar en deze zomer stralen als een zonnetje. Voeg eenvoudig een boho-element toe aan elke outfit met een van onze armbanden. De bohemian stijl armbanden met steentjes en bedeltjes behoren tot de populairste armbanden uit onze collectie. Deze armbanden zijn tot in detail afgewerkt en zijn een waardevolle aanvulling van je collectie. Met deze armbanden schitter je deze zomer tijdens iedere gelegenheid.

Geef boho armbandjes cadeau

Niet zozeer op zoek naar een armband voor jezelf, maar wel voor je dochter, zus of vriendin? Onze trendy boho armbanden worden erg vaak als geschenk gegeven. Juwelia biedt een ruim assortiment aan armbanden en sieraden met verschillende kleuren en motieven. Ook zijn onze sieraden makkelijk te combineren. Onze Bohemian sieraden zijn echte eyecatchers, dus waarom zou je er niet enkele combineren? Naast ons aanbod aan armbanden hebben we ook heel wat armbanden, kettingen en enkelbandjes in ons assortiment.