Vorige pagina

Enkelbandjes zilver

Enkelbandjes zilver zijn ontzettend mooie sieraden! Het enkelbandje is tegenwoordig weer helemaal terug van weggeweest. ‘s Zomers kiezen steeds meer vrouwen ervoor om enkelbandjes zilver te dragen. Uiteraard kun je er ook voor kiezen om dit sieraad ook in de overige seizoenen te dragen, maar onder een lange broek is het sieraad niet altijd zichtbaar. Een enkelbandje echt zilver blijft mooi. Zilver is namelijk een edelmetaal en gaat dus niet roesten. Je kunt een enkelbandje zilver 925 dan ook probleemloos jarenlang blijven dragen. Voor de mooiste enkelbandjes zilver ben je bij Juwelia aan het juiste adres.

De mooiste enkelbandjes zilver

Bij Juwelia hebben we één grote passie, namelijk sieraden. We houden de laatste trends voortdurend in de gaten en passen ons assortiment hierop aan. Wekelijks worden er nieuwe producten aan onze webshop toegevoegd. Vind je de huidige enkelbandjes zilver uit ons assortiment niet mooi? Probeer het over een weekje dan nog een keer. Daarnaast hebben we ook veel andere mooie sieraden. Vergeet niet om ook een gouden enkelbandje te overwegen. Wie echt een liefhebber van de zomer is, vindt in ons assortiment ook schelpen enkelbandjes.

Bij het selecteren van sieraden voor in onze webshop letten we niet alleen op welke sieraden het mooist zijn. We gaan ook goed na of de sieraden aan onze kwaliteitseisen voldoen. Zo kun jij er zeker van zijn dat je een kwalitatief sieraad in huis haalt.

Waarom zilveren enkelbandjes?

Veel vrouwen vinden zilver een prachtige kleur. De sieraden hebben een luxueuze uitstraling en vallen bovendien op. Zilver is een edelmetaal dat al ontzettend lang wordt gebruikt om sieraden van te maken. Er is bewijs gevonden dat de Egyptenaren in 4000 voor Christus al zilveren halssnoeren droegen. Zilver is door de eeuwen heen altijd al onwijs populair geweest. Naar verwachting zal deze populariteit ook de komende jaren niet afnemen. Ben jij op zoek naar een sieraad dat ook volgend jaar nog in de mode is? Dan zijn enkelbandjes zilver geen slecht idee.

Het onderhouden van zilveren sieraden

Alhoewel zilveren sieraden niet roesten, zullen oudere zilveren sieraden in veel gevallen wel dof van kleur worden. Dit komt doordat het zilver in contact komt met waterstofsulfide, een stof die onder andere in de lucht voorkomt. Om ervoor te zorgen dat je enkelbandjes zilver mooi blijven, is het verstandig om ze niet in aanraking te laten komen met materialen die veel waterstofsulfide bevatten. Wordt je sieraad na verloop van tijd dof of ontstaat er een zwart laagje? Maak het sieraad dan schoon met een speciaal reinigingsmiddel of reinigingsdoekje. Hierna zal het sieraad weer net zo mooi glinsteren.

De service van Juwelia

Bestel je enkelbandjes zilver bij Juwelia? Indien je de sieraden voor 16:00 bestelt, heb je ze morgen al in huis. De sieraden worden in een luxe sieradendoosje geleverd. Verzenden is gratis vanaf €40 en indien gewenst bieden wij je de mogelijkheid om achteraf te betalen. Ieder product wordt met evenveel zorg verpakt. Bovendien kun je ook voor vragen of advies altijd bij ons terecht. Indien onze specialisten online zijn, kun je gebruik maken van onze live chat. Wij kunnen je vragen dan direct beantwoorden. Is er momenteel geen specialist online? Dan kun je ons per e-mail of telefonisch bereiken. Daarnaast zijn we ook actief op Whatsapp.

error: