Over Juwelia

Wat ooit begon als een hobby groeide uit tot een sieraden webshop met een luxe merkbeleving en prachtige sieraden van hoge kwaliteit. Juwelia is een groeiend e-commerce bedrijf gerund door sieraden fanatics, marketing & webdesign experts.

Onze collectie bestaat uit prachtige klassieke sieraden en modieuze items afgewisseld met prachtige Swarovski en zirkoon kristallen. Het grootste deel van de collectie bestaat uit silver plated sieraden en roestvrij staal.

De premium sieraden collectie van Juwelia heeft een coating zoals goud verguld, rhodium plating. Rhodium is een edelmetaal, heeft een mooie witte kleur en is niet gevoelig voor invloeden van buitenaf.

Bij de aankoop van een sieraad bij Juwelia ben je dus gegarandeerd van de hoge kwaliteit tegen zeer scherpe prijzen. Wij geven een half jaar garantie op de sieraden uit ons assortiment. Bij Juwelia staat de klant centraal en dat merk je bij iedere aankoop weer. Onze sieraden worden feestelijk verpakt en kunnen dus eenvoudig als cadeautje gegeven worden. Ook ontvangen klanten leuke extra’s zoals een sieraden zakje, korting op de een herhalingsaankoop en luxe sieraden doosje bij iedere bestelling. Onze gemiddelde klantbeoordeling is een 9.2 en daar werken wij iedere dag weer heel erg hard voor.