Black Week - 23 t/m 30 november 2024

Bij Juwelia hebben we natuurlijk een ruim en prachtig assortiment aan sieraden. Maar ook wij doen mee aan Black Friday. Dit betekent dat je een ruime keuze aan sieraden hebt die ook nog eens scherp zijn afgeprijsd.

Lees meer

Meest populair in deze categorie

34.95 per stuk
Aanbieding!
19.95 per stuk
34.95 per stuk
49.95 per stuk
59.95 per stuk
44.95 per stuk
Aanbieding!
34.95 per stuk

Resultaat 1–24 van de 37 resultaten wordt getoond

Aanbieding!
24.95 per stuk
34.95 per stuk
49.95 per stuk
Aanbieding!
Aanbieding!
24.95 per stuk
44.95 per stuk
44.95 per stuk
34.95 per stuk
34.95 per stuk

Black Friday sieraden

Bij Juwelia hebben we natuurlijk een ruim en prachtig assortiment aan sieraden. Maar ook wij doen mee aan Black Friday. Dit betekent dat je een ruime keuze aan sieraden hebt die ook nog eens scherp zijn afgeprijsd. Heb jij je oma altijd al een mooi sieraad voor kerst willen geven maar was dit te duur? Geen probleem, bij Juwelia kun je hetzelfde schitterende sieraad shoppen, maar dan voor een prachtige prijs. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen jezelf eens lekker te belonen. Maak jouw sieradencollectie compleet en shop bij Juwelia de allerbeste black Friday deals

Black Friday bij Juwelia

Ben jij opzoek naar de allerbeste black friday sieraden deals? Dan ben je bij Juwelia aan het goede adres! Black Friday is de aller drukste vrijdag van het jaar en het komt eraan! En dit betekent: gigantisch veel korting op jouw favoriete ssieraden. Wij beginnen extra vroeg met Black Friday dit jaar zodat jij alle tijd hebt om de allerbeste deals kunt scoren! Bij Juwelia hebben we namelijk korting tot wel 80%! Dit betekent dat je voor een mooie prijs, jezelf eens heerlijk kunt verwennen! Er komt natuurlijk een dure decembermaand aan en met black Friday kun je alvast een aantal cadeautjes aanschaffen. En dit ook nog eens voor een waanzinnige prijs! Waar wacht je nog op?