14 dagen retourrecht

Is je bestelling niet wat je verwacht had? Juwelia biedt je de garantie om je bestelling binnen 14 dagen na aankoop te retourneren en je geld terug te krijgen.

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden.
Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te verkopen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.
. Gelieve ook het pakket voldoende frankeren. Na ontvangst van de goederen betalen wij het bedrag van de sieraden binnen 14 werkdagen aan je terug. Zowel de kosten als het risico van verzenden (bijvoorbeeld als een pakket zoek raakt bij DHL of PostNL) zijn bij een retournering voor eigen rekening.  Wil je dus zeker zijn dat het pakketje bij ons aankomt, verstuur dan je retour aangetekend of als pakketje.

Retourzendingen die niet identificeerbaar zijn, worden indien dit mogelijk is, teruggestuurd naar de afzender. Let op! De retourkosten zijn voor eigen rekening. Je bent vrij om dit via een verzendservice naar keuze te regelen. Vermeld in het pakketje duidelijk de naam waarmee de order geplaatst is en het ordernummer, zo kunnen wij gemakkelijk uw order terugvinden in ons systeem. Op dit formulier kan je gemakkelijk je gegevens invullen, uitprinten en vervolgens in het pakketje meesturen.

Let op! Om hygiënische redenen mogen oorbellen niet zijn gepast. Retouren die hier niet aan voldoen, die zijn beschadigd, vervuild of gewijzigd kunnen worden geweigerd en worden dus niet terugbetaald.

Wil je een artikel retour sturen? Klik dan hier op onderstaande button om je retour aan te melden. Wij nemen alleen retouren in behandeling die van te voren zijn aangemeld. (Je krijgt geen reactie op je retouraanmelding, ook verstrekken wij géén retourlabel. De aanmelding is slechts van administratieve aard)

Let op! De retourkosten zijn voor eigen rekening

Aanmelden Retour

Wettelijke voorwaarden volgens Webshop Keurmerk

Het is wettelijk bepaalt dat de koper een periode van 14 dagen heeft om van zijn aankoop af te zien zonder het opgeven van een reden. Deze periode van retournering gaat in vanaf de dag van ontvangst van het product. Vanaf het moment van de retourmelding heb je nog 14 dagen de tijd om het product terug te sturen. Dit kan enkel als het product ongebruikt en onbeschadigd wordt teruggestuurd in de originele verpakking. De retourkosten zijn voor rekening van de koper. Het factuurbedrag wordt binnen 14 werkdagen gecrediteerd naar je middel van betaling tenzij anders vermeld door de koper. Retouren kunnen worden verzonden naar het onderstaande adres. Vragen over retouren kunt u het best doorgeven via WhatsApp of email.

Juwelia
Radonweg 30
3812 RL Amersfoort
Nederland
085-0470660 (+WhatsApp)
klantenservice@juwelia.nl