Vorige pagina

Schelpen oorbellen

Ben jij op zoek naar mooie oorbellen voor in de zomer? Dan zijn schelpen oorbellen een prachtig accessoire voor jou. Deze oorbellen met schelpjes staan symbool voor het strand en de zee. Misschien kun jij je nog wel herinneren dat je als klein kind schelpen verzamelde op het strand. Hield je je oor tegen een schelp, dan hoorde je de zee. Bijna iedereen heeft wel vergelijkbare herinneringen aan het strand. Schelpen bestaan al miljoenen jaren lang. Ook in de geschiedenis van de mens heeft de schelp veel verschillende functies gehad. Zo zijn schelpen door verschillende samenlevingen als betaalmiddel gebruikt. De betekenis van de schelp verschilt per stroming en cultuur. De schelp staat bijvoorbeeld symbool voor de liefde, vruchtbaarheid en het huwelijk. Ook speelt de schelp een rol in het Hindoeïsme.

Niet alleen hebben schelpen veel verschillende betekenissen, ook is de vorm uniek en zien oorbellen schelp er prachtig uit! Ben jij op zoek naar mooie zomerse sieraden om je collectie mee aan te vullen? Dan zijn schelpjes oorbellen een fantastisch idee! Bij Juwelia hebben we verschillende oorbellen met schelpjes in ons assortiment. Hier zitten vast en zeker ook sieraden tussen die perfect bij jou passen! Overigens kun je de schelpen oorbellen natuurlijk ook prima dragen als het geen zomer is. Dan vormen ze een prachtige herinnering aan de zomer en de mooie tijd die je afgelopen zomer aan het strand beleefd hebt.

Geschikt voor ieder outfit

Schelpen oorbellen zijn voor ieder outfit geschikt. Draag je deze oorbellen boven een prachtige jurk op een feestje of draag je ze boven een formeel outfit. Misstaan zullen ze zeker niet! Wie groot fan is van schelpen sieraden doet er goed aan om ook onze andere sieraden te bekijken. Bij Juwelia hebben we behalve oorbellen met schelpjes namelijk nog veel accessoires die hier perfect op aansluiten. Wat denk je bijvoorbeeld van een schelpen armband of een schelpen choker? Binnen ons veelzijdige assortiment vind je behalve schelpjes oorbellen nog veel meer prachtige accessoires!

Schelpen oorbellen kopen bij Juwelia

Ben jij op zoek naar betaalbare schelpen oorbellen van hoge kwaliteit? Dan ben je bij Juwelia zeker weten aan het juiste adres. Bij Juwelia hebben we zelf een grote passie voor sieraden. Niet alleen kiezen wij de mooiste sieraden uit voor in onze webshop, maar ook selecteren we de sieraden nauwkeurig op basis van kwaliteit. Bestel je voor meer dan €40 aan sieraden? Dan betaal je geen bezorgkosten! Bestel je de schelpen oorbellen voor 16:00, dan heb je morgen al in huis. Alle sieraden worden zorgvuldig voor je verpakt in een luxe sieradendoosje. De service van Juwelia is uniek en daar zijn we trots op. Niet voor niets wordt Juwelia gemiddeld ontzettend goed beoordeeld.

Advies nodig?

Twijfel jij nog over welke schelpen oorbellen voor jou het meest geschikt zijn? Of heb je vragen over de webshop? Voor vragen kun je altijd contact met ons opnemen. Onze specialisten helpen je vervolgens graag verder.

Vergeet niet om onze webshop in de gaten te blijven houden. Wekelijks worden er namelijk nieuwe sieraden aan de webshop toegevoegd. Deze week niet geslaagd? Wellicht dat we volgende week schelpen oorbellen hebben die beter bij je passen!

error: