De 5 leukste schelpenkettingen voor jouw collectie

Warm of koud weer, met de schelpen sieraden van Juwelia draag jij de zomer altijd met je mee. Om jou een beetje wegwijs te maken in de schelpenkettingen in onze webshop, hebben wij een lijstje met de 5 leukste schelpenkettingen voor je op een rijtje gezet!

 

1. De schelpen choker
2.
Witte kralen op jouw ketting
3.
Regenboog schelpenketting
4.
Schelpenkettingen met leren koord
5.
Een eyecatcher met meerdere lagen

 

1. De Schelpenchoker

De schelp staat voor zon, zee en strand. Het zand tussen de tenen en dagen lang genieten van het weer. Deze schelpenchoker brengt deze sfeer ook zeker met zich mee en zal jou prachtig staan wanneer je hem draagt. Ga jij voor de elegante gouden uitvoering van de schelpenchoker of toch liever voor het speelse zilver?

 

2. Witte kralen op jouw ketting

Heb jij liever een ketting waar meer gaande is dan alleen een schelpje? Dan zijn de kralenkettingen zeker een optie voor jou. Bijvoorbeeld de kralenketting met een wokkelschelp als bedel, verkrijgbaar in goud en witgoud. Wil je liever een andere schelp, dan is de witte kralenketting met schelp misschien wat je zoekt.

 

3. Regenboog schelpenketting

Wil jij wel kralen op jouw ketting maar niet alleen de witte kralen? Dan hebben we de kleurrijke ketting die helemaal past bij wat jij zoekt. De Regenboog schelp ketting is een fijne ketting die meer dan gezelligheid en sfeer met zich meebrengt. Een ideale eyecatcher rond jouw nek.

 

4. Schelpenkettingen met leren koord

We kunnen ons goed voorstellen dat je misschien geen zin hebt in kralen, maar gewoon een kwalitatieve ketting wil zonder teveel poespas. Ook dan hebben we bij Juwelia precies wat jij zoekt. Wat dacht je bijvoorbeeld van een turquoise schelp als bedel aan een prachtig leren koord? Of een schitterende wokkelschelp met een gouden randje.

 

5. Een eyecatcher met meerdere lagen

Is 1 ketting niet genoeg en wil je het liefst meer laagjes in jouw nieuwe neksieraad? Misschien is deze gouden schelpenketting met 3 laagjes wat voor jou? Of liever minder laagjes, want dan raden we de dubbellaagse ketting zeker aan.

 

Van schelpenchoker tot een schelpenketting met kralen, er is genoeg keuze. Bekijk zeker onze gehele collectie met schelpenkettingen voor jouw ideale match!