Eindeloos combineren: Een zilveren sieraden set

Met dit heerlijke weer is het dragen van sieraden alleen maar leuker. Je hebt sneller een T-shirt aan waardoor die mooie armband zichtbaar is, jouw haar is opgestoken dus die oorbellen vallen gelijk op en met een V-hals is jouw ketting de ideale eyecatcher. Wil jij nou in één keer een leuk setje aanschaffen maar weet je niet goed welke Juwelia sieraden goed bij elkaar passen? Deze sieraden set in zilver is ideaal voor deze zomer.

Ketting

Om jouw nieuwe zilveren sieraden set te beginnen, starten we bij de ketting. In deze zonnige dagen moet de ketting jou laten stralen. Een eigenschap die deze hartvormige ketting zeker meegeeft! Met haar roze sprankelende hart, is dit de ideale start van jouw sieraden set in het zilver. Zeker omdat dit mooie sieraad goed te combineren valt met meerdere oorbellen en armbanden.

Oorbellen

Jouw nieuwe sieraden set in het zilver moet ook zeker een paar oorbellen bevatten. Natuurlijk wel een setje welke past bij de hartvormige ketting. Daarom zijn deze set oorbellen met een roze hartje in het midden en zilveren steentjes in de rand ideaal om jouw zilveren sieraden set mee uit te breiden. Met de zon erop weet je zeker dat iedereen jou ziet staan.

Armbanden

Om jouw zilveren sieraden set nog meer te laten stralen, gaan we twee armbanden toevoegen aan de collectie. Met deze armbanden in jouw sieraden set ben je er zeker van dat jij glittert in de zon en dat iedereen weet wanneer jij eraan komt.
Als eerste deze heerlijke armband met zilveren steentjes past perfect bij jouw ketting en oorbellen. Of ga je toch voor meer kleur met dezelfde armband maar dan met roze erin verwerkt?
Naast deze prachtige armband, draag je de zilveren armband met Swarovski hartjes. Deze hartjes komen terug in de andere onderdelen van jouw zilveren sieraden set waardoor alles één geheel wordt.

Met dit zilveren sieraden setje ben jij klaar om de warme dagen in stijl te trotseren. Draag jouw Juwelia sieraden en laat dit online aan ons zien door #juwelia te gebruiken en/of ons te taggen in jouw foto’s.