De 5 leukste schelpenarmbanden

Ga jij naar het strand of genieten van de zomer op het terras? Een armsieraad is altijd op zijn plek rond jouw pols. Met een schelpenarmband van Juwelia kan jouw zomerdag niet meer stuk. Maar welke schelpenarmband past bij jou? Laat je inspireren door onze top 5.

 

  1. Sets schelpen armbanden
  2. Regenboog schelpenarmbanden
  3. Elegantie met een kleurtje
  4. Schelpen met strass
  5. Schelpen in overvloed


1. Bohemian schelpen armbanden

Wil je jouw schelpencollectie verrijken maar wil je liever een heel setje in plaats van een enkele armband? Met dit set van drie minimalistische armbandjes bij elkaar, zit je gelijk goed! Een combinatie van twee oranje bandjes met één gouden schelpenarmband. Ideaal voor lange en warme zomerdagen.

 

2. Regenboog schelpenarmbanden

Wil jij wel wat kleur rond je pols, maar liever niet het felle oranje van het vorige setje? Dan is dit setje van regenboog schelpenarmbanden de uitkomst voor jou. Hoe dan ook, ze staan je fantastisch!

 

3. Elegantie met een kleurtje

Heb je onze edelsteen armbanden al gezien? Dit zijn prachtige armbanden met een schelp als bedel in het middel, omringt met prachtige edelsteentjes in de kleuren lichtblauw, lichtroze en wit. Een fantastische aanwinst om jouw arm.

 

4. Schelpen met strass

Wil jij liever een armband zonder opvallend kleurtje? Misschien is deze armband met strass steentjes wat voor jou. Lekker glimmen in de zon en genieten van dit model in het goud met regenboog strass of in het goud met zilveren steentjes. Hoe dan ook, een eyecatcher op het strand of op de boulevard.

 

5. Schelpen in overvloed

Kan jij geen genoeg krijgen van schelpen? Misschien hebben wij de ideale oplossing. Met deze schelpenarmband hangen de schelpen eraan als bedels. Zo steel jij elke show op een festival of val je gelijk op wanneer je plaats neemt op het terras.

 

Zit er iets tussen wat jouw interesse wekt? Bij Juwelia bestel je snel en gemakkelijk jouw nieuwe schelpensieraad. Breidt jouw collectie uit of geef een prachtig cadeau aan een vriendin of familielid. Bekijk al onze schelpenarmbanden hier in de webshop en we hopen jouw bestelling snel voorbij te zien komen. Veel shopplezier bij Juwelia.nl!