Singles day 2020: je verdient een cadeautje!

Ken jij het fenomeen Singles Day? Op die dag staan we stil bij iedereen die single is. Behoor jij bij deze groep? Dan vinden wij dat jij wel een cadeautje voor jezelf verdient. Daarom zetten we een aantal prachtige sieraden op een rijtje waarmee jij jezelf kan verwennen!

 

  1. Ketting
  2. Armband
  3. Ring
  4. Oorbellen
  5. Vind meer in de sale

 

Ketting

Een ketting is altijd fijn om te krijgen, maar helemaal om te kopen voor jezelf. Ga jij liever voor de minimalistische variant zoals dit kettinkje met een klein zilver hangertje in de vorm van een hart. Of liever iets groter zoals deze hanger met een infinity door het hartje geworven. Liever goed opvallen? Bekijk dan zeker deze Swarovski hanger eens!

 

Armband

Elke dame hoort een fijne armband te hebben die helemaal bij haar past, niet waar? Maar wat is jouw smaak? Alles is mogelijk, van opvallend naar subtiel. Bij Juwelia vind je altijd iets wat bij je past!

Groot en kleurrijk zoals bijvoorbeeld deze roségouden, deze donkere kleurrijke armband of deze licht gekleurde armband. Liever iets subtieler? Bekijk dan eens deze roze armband, of dit zilveren armband met steentjes en hartjes.

 

Ring

Tegenwoordig kan je bij Juwelia ringen kopen. Ideaal om jezelf een cadeautje te doen met Singles day, nietwaar?

Ga jij voor een opvallende vinger met een prachtige steen in het zilver of in het rosé goud? Of liever een klein ringetje die te combineren valt met anderen? Bekijk hiervoor bijvoorbeeld ons blogbericht over het combineren van verschillende ringetjes.

 

Oorbellen

Wil je liever geen ketting, armband of ring voor jezelf kopen, maar een setje oorbellen? Dat snappen we. Dan is alleen de vraag, wil je hangers of knopjes? Hangers met een blauwe steen zoals deze of deze zwarte hangers met kralen? Of liever wat subtieler, zoals deze hartjes of deze ronde hangertjes met kleine bliksemschichtjes. Knopjes hebben we in kleur, of juist zilver met een transparante steen.

Vind meer in de sale!

Tegenwoordig hebben we een sales-afdeling op onze website, heb je die al gezien? Hierop zie je allerlei sieraden die in de uitverkoop gaan. Zoek bijvoorbeeld een ideaal cadeautje voor jezelf door meerdere Maar wees er snel bij want op is op! 

 

Wauw, met deze prachtige sieraden weten wij zeker dat jij jouw ideale cadeautje voor jezelf vindt. Laat het ons weten en dan zorgen wij dat het zo snel mogelijk bij jou aankomt. Natuurlijk verpakt als een prachtig cadeautje, want daar gaat het om!