Ringen festijn rond jouw vinger

Bij Juwelia vinden we het belangrijk dat jij genoeg keuze hebt. Natuurlijk winkel jij al jouw armbanden, kettingen, oorbellen en enkelbandjes al hier, maar daar komen nu alleen maar meer onderdelen van een set bij. Want vanaf nu shop je ook al jouw ringen bij Juwelia!

Sterker nog, vandaag willen we een aantal ringen uitlichten die fantastisch te combineren zijn! Benieuwd naar de opties? Kijk gezellig mee!

  1. Steentjes overal
  2. Simpel maar lief
  3. Rozen ring
  4. Sterren en hartjes
  5. Vlecht ‘em erom
  6. Poesie mauw

Steentjes overal

Een fijne ring om te beginnen met jouw stack. In deze ring zitten allemaal steentjes die de basis leggen voor een sprankelend, maar verfijnd ringen pakket voor om jouw vinger. Ze vallen op maar blijven bescheiden. Of je hem nu alleen om jouw vinger hebt zitten of samen met een aantal van de andere prachtige ringen van Juwelia, dit is een perfecte aanwinst. 

Simpel maar lief

Wil je liever een ring zonder teveel bling en glitters, maar wel een ring die opvalt? Misschien valt deze ring dan gelijk bij jou in de smaak. In deze ring vind je in het midden een klein hartje met daarin een klein schitterend steentje. Zo is de ring vrouwelijk, minimalistisch en fantastisch om te dragen.

Rozen ring

Over een ring gesproken die opvalt vanwege haar fijnheid, haar elegantie en haar schitterende uiterlijk! Deze ring bevat rondom kleine roosjes met in de bloem een klein sprankelend steentje. Een prachtig exemplaar staat fantastisch in haar eentje rond jouw vinger, maar doet het ook goed met andere ringen om haar heen. Zowel alleen met ringen om andere vingers als ringen om dezelfde vingers. 

Sterretjes en hartjes

Wil jij liever een ring die geen steentjes bevat maar wel de show steelt in jouw sieradencollectie? Dan zijn deze ringen echt iets voor jou! Sterker nog, dan nog hebben we keuze voor je. Deze ringen bestaan namelijk uit hartjes of sterretjes, rondom! Dus ga jij voor deze hartjes ring of toch liever deze ring met sterretjes?

Vlecht ‘em om

Ja, dat wekt jouw interesse wel toch? Deze ring is fijntjes, subtiel en prachtig om te zien! Deze ring lijkt wel gevlochten, alsof er twee zilveren strengen in elkaar zijn gedraaid. De ring bevat geen steentjes, geen tierlantijntjes, niks wat de aandacht afleidt van haar schoonheid. Een ideale ring voor in jouw ring festijn rond de vinger!

Poesie mauw

Ben jij ook zo gek op katten? Met deze ring kan jij jouw liefde voor katten altijd met je meenemen. Het fijne van deze ring is dat ze niet helemaal gesloten is. Daardoor kan je de ring precies op jouw ringmaat afstellen zodat de ring altijd als perfect gegoten zit! Leuk om te combineren met andere ringen, maar ook prima om alleen te dragen.

Wauw, wat een keuze he? Maar dit zijn niet alle ringen die we hebben! Want buiten de ringen die je kan combineren, hebben we ook ‘gewone’ ringen die je aan een vinger kunt dragen, verlovingsringen en zelfs trouwringen. Kijk snel in de hele collectie naar ringen die bij jou passen!