Eindeloos combineren: Een gouden sieradenset!

Ben jij niet van het zilver of de kleurtjes in sieraden, maar ga jij liever voor goud en klassiek? Dan hebben wij een ideaal gouden sieraden set bij elkaar verzameld welke jouw hartje sneller doet laten kloppen. Met een combinatie van gouden oorbellen, een gouden ketting en een gouden armband ben jij verzekerd van een prachtig chique setje sieraden. Kijk je mee?

 

 

De oorbellen

We beginnen bij het begin van een gouden sieradenset, de oorbellen! Met de oorbellen kan je gaan voor groot en opvallend. Zo zijn deze bloemen hoepels of deze bladeren oorbellen een fijn voorbeeld van prachtige gouden oorbellen die gelijk opvallen bij elke outfit.

Maar ga je liever voor wat subtieler, zoals op de foto bij dit bericht? Dan zijn deze gouden oorbellen helemaal jouw ding. 

 

De ketting

Voor een ketting hebben we ook genoeg keuze. Zo hebben we onze all time favorite, de swarovski ketting met het hartje. Deze is er in het goud met een zilveren kristal, maar hebben we nog meer kleuren zoals blauw, roze en rood. Of bestel gelijk een heel setje met de oorbellen erbij, verkrijgbaar in het rood of het roze!

Liever een subtiel steentje? Kies dan voor deze zilveren of roze optie met een gouden hart. En wil je nu helemaal geen steentjes, dan is deze ketting met laagjes altijd een goed plan!

 

De armband

Ahh, de paasversiering. Wie wil er nu niet een fijne armband om? Met de armbanden van Juwelia maak je jouw gouden sieraden set gelijk af. Ga bijvoorbeeld voor deze grote opvallende gouden armband met zilveren stenen of met kleuren stenen. Of subtieler met deze gouden armband met een zilveren druppel. Wat jouw wens ook is, glimmend of minder opvallend, Juwelia helpt je verder.

 

Zo, jouw gouden sieradenset is weer aangevuld. Ben je klaar voor de herfst met jouw nieuwe aanwinsten? Laat het ons weten door ons op jouw sociale media te taggen!