Voor welke stijl zilveren armband ga jij?

Niet iedereen houd van dezelfde sieraden. Waar de een graag grote en opvallende sieraden draagt, gaat de ander misschien liever voor bescheiden of fijntjes. Draag jij liever goud, zilver of kleur? Wat jouw stijl ook is, Juwelia helpt je graag verder.

Vandaag laten we de verschillende zilveren armbanden zien die Juwelia voor jou heeft uitgekozen. Deze armbanden zijn allemaal in dezelfde stijl, zilver met steentjes, maar zijn ieder uniek in haar eigen soort. Benieuwd naar de armbanden? Komen ze!

 

 

Zoals we al aangeven hierboven, heeft niet iedereen dezelfde smaak. En dat is maar goed ook, anders zou iedereen met hetzelfde zilveren armbandje rondlopen. Wij bij Juwelia begrijpen dat iedereen iets anders wil. Onze assortiment bevat meerdere soorten armbanden, uiteenlopend van grote schakels, tot de fijnere schakels. Kijk je mee?

 

Groots maar bescheiden

We beginnen met de grootste schakels die we hebben. Deze zilveren armband met Swarovski steentjes valt gelijk op en schittert iedereen tegemoet die jij tegenkomt. Deze armband staat fantastisch als je maar één armband om wil. Ze zal zeker de show stelen rond jouw pols. 

Wil je deze zilveren armband toch combineren? Zorg dan zeker dat jouw overige sieraden wat minimalistischer zijn om de aandacht op deze armband te houden. Of pak volledig uit met nog meer sieraden zoals deze geweldige druppel armband met Swarovski steentjes en geniet van alle pracht en praal!

 

Glimmend

Een maatje kleiner is deze tennisarmband wel. Dat betekent overigens niet dat deze armband minder opvalt dan de voorganger. Doordat deze armband iets kleinere steentjes bevat, ligt deze ook dichter tegen de pols en steekt ze minder uit. Dat is dan weer fijn.

Wil je liever combineren met een aantal kleurtjes, dan is deze roze armband een waardige toevoeging aan jouw zilveren armbanden.

 

Subtiel en afwisselend

De zilveren armbandjes tot nu toe zijn veelal hetzelfde opgebouwd. Met deze subtiele zilveren armband is dit anders. Hier bevindt zich in het midden een Swarovski ingelegde druppel om het geheel wat meer speelsheid en afwisseling te geven. Een prachtige eyecatcher op een chique feest of casual voor een dagje winkelen/doorbrengen met vrienden. Deze zilveren armband is in voor elke gelegenheid en kan altijd gedragen worden.

 

Fijntjes maar chique

Dan is er nog de laatste soort diktes die we bij Juwelia hebben in de zilveren armbandjes. Hier gaat het om het infinity armbandje. Je raad het al, dit armbandje bevat een infinity bedel die is ingelegd met prachtige steentjes en daardoor verfijnd en chique oogt.

De sluiting van deze zilveren armband is anders dan je misschien gewend bent. Er zitten twee uiteinde aan het armbandje die je door middel van een ronde omzet bij elkaar trekt. Hierdoor kan je de armband niet makkelijk verliezen en zit ze de hele dag netjes op haar plek. Ideaal voor elke situatie toch?


Wauw, dat zijn weer wat mooie pareltjes bij elkaar toch? Weet jij al voor welke zilveren armband jij gaat? Laat het ons weten!

Mocht je benieuwd zijn naar de rest van onze collectie? Deze vind je in onze webshop onder armbanden! Bestel vandaag nog jouw nieuwe aanwinst en geniet van jouw glimmende polsjuweel!