Roze sieraden voor de perfecte look

Wij snappen het als je soms geen zin hebt in alleen zilver of goud. Een kleurtje kan juist die toegevoegde waarde zijn aan jouw outfit. Met het juiste sieraad, zorg je ervoor dat jouw style helemaal compleet is. Laten we bij Juwelia nu prachtige sieraden in allerlei fantastische kleuren hebben! Vandaag nemen we je graag mee in een setje met prachtige roze juwelen. 

 

 

Oorbellen stelen de show

Natuurlijk beginnen we bovenaan, bij een set sprankelende oorbellen. Met deze roze oorbellen in de vorm van hangers met een bloemetje (overigens ook verkrijgbaar in het blauw en in het geel), valt jouw roze look gelijk op. Of ga je liever voor een knopje in het goud, een hartje in het zilver of een roze kwast zonder veel glimmers? Ze stralen, ze vallen op en daarom alleen voegen ze veel toe aan jouw nieuwe sieraden setje. Ben jij klaar om te schijnen?

 

De perfecte ketting

Bij fantastische oorbellen hoort natuurlijk een perfecte ketting in het roze juwelen set. Daarom laten wij graag wat opties aan jou zien!

Zo hebben wij onze all-time favorite: De swarovski ketting met het roze hart. Wil je de zilveren of de gouden variant? Misschien een rozenkwarts hanger? Of toch liever wat subtieler met dit zilveren hangertje? Pluspunt, er zitten gelijk oorbellen bij deze laatste optie! Hoe dan ook, er is altijd een fantastische roze sieraden keuze voor rond jouw hals!

 

Armbanden voor jouw pols

Met alleen oorbellen en een ketting is dit roze sieraden set niet voldoende natuurlijk. Om de pols hoort ook zeker een armband (of 2) te schitteren in de zon! Ook hierin voorziet Juwelia jou graag van de nieuwste aanwinsten zodat je zult schitteren tijdens jouw bezoek. Zo hebben we de armbanden van de foto, de tennisarmband met rechte steentjes en de tennisarmband met ovale steentjes. Of deze armband met schelpen voor bij de rozenkwarts hanger van hiervoor. Wil je gelijk een heel set in één keer? Dan is deze roze boho armbanden set echt jouw ding!

 

Wat jouw style en wensen ook zijn, Juwelia heeft de mooiste sieraden voor jouw lichaam. Kijk zeker eens rond in de webshop en bestel vandaag nog jouw nieuwe aanwinsten!