De 5 leukste schelpenoorbellen

Oorbellen horen in elke collectie thuis, ook in jouw schelpencollectie. Met deze schelpenoorbellen van Juwelia steel jij de show op elke boulevard en bij elk feestje. Om jou een beetje wegwijs te maken in de schelpenoorbellen in onze webshop, hebben wij een lijstje met de 5 leukste oorbellen voor je op een rijtje gezet!

 

  1. Glitter schelp oorbellen
  2. Bohemian Oorbellen
  3. Hoops Oorbellen
  4. Wokkeloorbellen
  5. Goud en opvallend

 

1. Glitter schelp oorbellen

Bij jouw nieuwe kettingen en armbanden, mogen oorbellen niet ontbreken. Met deze glitterende schelp oorbellen maak je jouw nieuwe juwelen outfit helemaal af. Met een fijne afwerking is dit een mooie toevoeging aan jouw collectie. Verkrijgbaar in zowel goud, zilver en wit-zilver.

 

2. Bohemian Oorbellen

Ibiza is dol op deze style en hij past zeker bij jouw look. Met deze Bohemian-style oorbellen val jij gelijk op. Ga voor de oranje variant of de witte en straal tijdens de mooiste dagen van het jaar in de zon!

 

3. Hoops Oorbellen

De laatste set oorbellen die we graag aan je laten zien, zijn deze prachtige hoops. Met de witte kraaltjes in de gouden hoops en de gouden accentjes, is dit de ideale eyecatcher voor jouw oren. Ze passen bij bijna elke outfit en maken jouw verschijning helemaal af.

 

4. Wokkeloorbellen

Met deze schelpen in jouw oren, neem je de zomerse sfeer overal mee naar toe. Deze prachtige oorbellen zijn afgewerkt met gouden hangers en strass steentjes voor een fantastische uitstraling.

 

5. Goud en opvallend

Kan het jou niet gek genoeg en is meer bling alleen maar beter? Bekijk dan eens deze gouden schelpenoorbellen. Met deze elegante oorbellen steel jij de show. Ideaal voor de warme zomeravonden en de eyecatcher op elk feestje.

Hiermee sluiten we deze top 5 van schelpenoorbellen af. De juiste oorbellen maken het verschil, daarom laten we graag onze hele collectie schelpen oorbellen graag aan je zien. Ben jij nieuwsgierig naar de rest? Bekijk al onze schelpenoorbellen hier in de webshop en we hopen jouw bestelling snel voorbij te zien komen. Veel shopplezier bij Juwelia.nl!